Sirap group

Sirap este unul dintre cei mai calificaţi producători de ambalaje pentru alimente proaspete din Europa. Este 100% controlat de Italmobiliare, un grup italian listat la bursa din Milano.

Sirap 2015

    • Cifră de afaceri: € 208 m
    • 1.150 angajaţi
    • 10 fabrici
    • 15 companii în 15 ţări

O reţea completă dedicată lumii ambalajelor. Sirap are soluţia de ambalare pentru nevoile tale, şi poate personaliza ofertele în funcţie de orice solicitare.

Sirap dezvoltă soluţii inovatoare pentru toate nevoile de ambalare pentru alimente proaspete: recipiente rigide XPS (spumă de polistiren), PET şi PP (polipropilenă) pentru toate aplicaţiile alimentare. Oferă o gamă largă de produse comerciale pentru industria alimentară şi pentru aplicaţii de vânzare cu amanuntul (filme, containere, utilaje, accesorii).

Activitate Sirap: „More Than Packaging“. O adevarată echipă de profesionişti care lucrează împreună pentru a sprijini toţi clienţii, colaborând pentru a realiza obiectivele și pentru a produce rezultate. Proiectare, producție și multe altele: asistență permanentă pentru clienți în mod direct și zi de zi în toată Europa.

Structura grupului

PREZENŢĂ INTERNAŢIONALĂ

Activitățile de producție SIRAP folosite în cele 9 fabrici din Italia, Franța, Polonia și Ungaria au un dublu avantaj pentru client: toate operaţiunile de producție de back-up necesare pot fi puse în aplicare imediat în toată Europa. Mai mult decât atât, proximitatea reduce costurile de transport.


RO