Informaţii de bază spre concernul Petruzalek

Petruzalek este o companie care funcţionează în domeniul tehnologiilor de ambalare. Oferim o gamă largă de maşini şi materiale de ambalat, service periodic şi întreţinere în toate ţările.

Una dintre priorităţile grupului este satisfacerea clienţilor, de aceea oferim o soluţie complexă în domeniul ambalării, distribuţiei şi service-ului continuu. Linia noastră de produse include maşini de ambalare  automată şi manuală, precum şi o gamă vastă de materiale de ambalat, de la folii, pungi şi pahare la produse de  igienă.

Tradiţia companiei a început în a început în 1961, când Petruzalek a fost înfiinţata. Ani mai târziu compania Teich, care este o parte a celei mai mari firme private din Austria, concernul Constantia, a intrat în companie cu capitalul propriu. În 2003, compania de producţie italiană Sirap-Gema a cumpărat toate acţiunile şi a devenit noul proprietar. Sirap-Gema şi-a început activităţile în anii ‘50 în domeniul izolării termice şi ambalării de produse alimentare şi industriale.

Compania Sirap-Gema este un important producător de produse de plastic în Europa. Datorită acestui lucru, şi concernul Petruzalek poate fi marcat şi plasat printre principalii producători europeni de produse de plastic, care poate oferi clienţilor o gamă vastă de materiale de ambalat.

RO